Toelichting 2008-2009
(De AVA behoudt zich het recht, er alsnog veranderingen aan toe te brengen)

       << terug
Beste belangstellende,

De tijd gaat snel en inmiddels dient zich al het vierde academiejaar aan omtrent de visie en werkwijze van Alfons Ven. De vraag en de interesse hiernaar is sinds eind vorig jaar zeer sterk toegenomen vanuit het buitenland. Uiteraard wordt er vanuit de academie het nodige gedaan om hieraan te voldoen. Dat belet niet dat de academie zich blijft inspannen voor Nederland en Vlaanderen. Voor de Nederlandstaligen blijven we trouw aan de beproefde formule. Dat wil zeggen dat er opnieuw een volledig pakket wordt aangeboden op dezelfde locatie en met dezelfde docent. De locatie blijft dus Loon-op-Zand bij Tilburg wat centraal gelegen is voor Vlaanderen en Nederland. Docent is ook dit jaar Hans van Hamond met weeral één jaar extra ervaring.

Ook ditmaal is de leerstof opgedeeld in wat wij modules noemen. Elke module omvat een compleet onderwerp. Dit geeft de mogelijkheid om niet verplicht alles te volgen (let wel dat dit geen invloed heeft op de deelnameprijs!). De modules die in aanmerking komen om deel te nemen aan het examen, staan gemerkt met ex. Deelnemen aan het examen en het volbrengen met vrucht, houdt in dat u vanaf dan gecertificeerd bent als Ven-therapeut of Ven-consulent. Een Ven-therapeut kan begeleiding en ondersteuning geven met de Alfons Ven remedies.

Concreet is er voor dit jaar het volgende overeengekomen: Er is een minimum van 8 en een maximum van 16 cursisten. Deelname bedraagt 1250,00 EUR (ongeacht het aantal gevolgde modules). Er dient niet op voorhand betaald te worden als aanmelding. Pas bij de definitieve bevestiging wordt u verzocht 500 EUR te storten. Het saldo betaalt u in overleg met de academie.

Wat krijgt u?
- deelname aan alle modules inclusief een heerlijk Brabantse lunch.
- Koffie,thee en water tijdens de lesuren.
- Volledige cursus van alle door u gevolgde modules.
- Exclusieve toegang tot een forum met andere gecertificeerden.
- Bezoek aan de productie.
- Een aantal erg leuke verassingen...
- En tot slot als belangrijkste: een inzicht waarmee u zelf, uw familie en vriendenkring een sprong vooruit kan maken op alle vlakken...

 

                                    Praktisch >>